بسیاری از صاحبین کسب و کار، هنگام تصمیم گیری برای فروش محصولات خود بصورت آنلاین، در تلاش برای انتخاب یکی از گزینه های فروش آنلاین از طریق وبسایت شخصی و یا فروش از طریق وبسایت های دیگر و یا اینستاگرام هستند. در حالی که هر گزینه دارای مزایا و معایب خاص خود است و هیچ راه حل مناسبی برای همه کسب و کارها وجود ندارد. اما در این بین کسب و کارهایی که واقعاً در تجارت الکترونیک جدی هستند باید وب سایت خود را داشته باشند. البته، بازارها (مانند آمازون ، Etsy ، eBay و Walmart Marketplace و نمونه های داخل ایران) می توانند کانال های فروش عالی برای بسیاری از کسب و کارها باشند ، اما محدودیت های زیادی دارند. و طبق تجربه ی ثابت شده در فروش اینترنتی، مشتریان همیشه در حال تجربه ی گزینه های جدید هستند و تنها یک بازاراینترنتی مثل آمازون و یا نمونه های داخلی به تنهایی کافی نیست.
یکی از مهمترین جنبه های داشتن وب سایت خود این است که می توانید بصورت مستقیم برای بازدیدکنندگان و مشتریان وب سایت خود تبلیغ کنید. برخلاف بازار که در آن افرادی که محصول شما را خریداری می کنند در اصل مشتریان آن بازارهستند و شما درحال کاشت محصولات خود در زمین شخص دیگری هستید. فروش مستقیم به مشتریان در وب سایت شما به این معنی است که می توانید اطلاعات تماس آنها را جمع آوری کنید. هنگامی که شماره موبایل و یا آدرس ایمیل مشتریان خود را دارید ، می توانید تبلیغات بازاریابی را از طریق پیامک و یا ایمیل را برای آنها ارسال کنید ، تخفیف دهید و محصولات جدید را اعلام کنید.
خرید مجدد خریداران در بازار و یا اینستاگرام بسیار مشکل تر است، زیرا شما دسترسی مستقیم به مشتریان خود ندارید. این به شما فرصت های کمتری برای ارائه خدمات خوب به مشتریان و تبلیغ سایر محصولات شما می دهد. از آنجا که حفظ مشتری، راحت تر و ارزان تر از به دست آوردن مشتری جدید است، ارتباط با مشتریان فعلی بخش ضروری درآمدزایی برای کسب و کار شما است. با این روش نه تنها می دانید چه کسانی در گذشته از شما خرید کرده اند ، بلکه می دانید که آنها چه چیزی خریده اند ، چقدر خرج کرده اند و به چه چیزی علاقه دارند. شما می توانید از این اطلاعات برای تأثیرگذاری و پیشنهاد خریدهای آینده استفاده کنید.
هدف
معرفی محصولاب به مشتریان
پشتیبانی 24/7
7 روز هفته 24 ساعته
طراحی حرفه ای
اسلاید روولیشن صفحه نخست حرفه ای
هدف شما باید این باشد که مصرف کنندگان محصول شما را با نام تجاری شما بشناسند و وقتی به محصول فکر می کنند به نام تجاری شما فکر کنند. هنگامی که وب سایت خود را مدیریت می کنید ، می توانید کنترل کامل ، از جمله ظاهر آن ، آنچه که می گویید، لوگو و نحوه عملکرد آن را حفظ کنید. امکانات شما در این بخش بی پایان است. شما حتی می توانید در طول جعبه گشایی نام تجاری خود را مدام در معرض دید قرار دهید و از جعبه های سفارشی استفاده کنید تا تأثیر و ماندگاری بر مشتریان خود داشته باشید. از همه بهتر ، این شما هستید که اعتبار محصول خود را دریافت می کنید-نه یک بازار شخص ثالث!
داشتن وب سایت فروشگاهی اختصاصی به شما کمک می کند تا مشتریان خود را بهتر بشناسید. این شامل اطلاعات جمعیتی مانند مکان آنها ، و همچنین نحوه یافتن وب سایت شما و شنیدن نام شما است. شما می توانید رفتار آنها را در وب سایت خود تجزیه و تحلیل کنید ، به عنوان مثال چه صفحاتی از وبسایت شما را بازدید کرده اند و مسیری که برای خرید از شما در وبسایت شما طی نموده اند.
مهمتر از همه ، نگران این نیستید که محصولات شما همانند محصولات رقبای شما در وبسایت های عمومی بازار خواهد بود چرا که شما وبسایتی کاملا منحصر به فرد با نوع ارائه ی محصولات مخصوص به خود خواهید داشت. همچنین می توانید نحوه گروه بندی و قیمت گذاری محصولات را مشخص کنید. اینکه محصولی ارسال رایگان دارد یا خیر. ارائه چیزی به صورت رایگان در مراحل پرداخت می تواند بر رفتار مصرف کنندگان تأثیر بگذارد، مشتریان باید باور کنند که خریدی خوب را تجربه خواهند کرد.